Vechtclub OPG van start

Gevuld met grafisch vormgevers, product ontwerpers, theater vormgevers, illustratoren, motion designers en muzikanten begint de Vechtclub uit haar voegen te barsten. Al vier jaar ontmoeten deze creatieve ondernemers elkaar in het voormalige distributiecentrum. De Vechtclub bestaat niet alleen uit werkruimtes maar ook een foyer, theaterzaal en uitgebreide werkplaats. Deze mix van functies en disciplines maken de Vechtclub tot een succes. Zozeer zelfs dat de vraag groter is dan het aanbod.

Daarom is het hoog tijd voor een nieuwe locatie met meer ruimte en mogelijkheden. In het voormalige magazijn van de OPG in Transwijk ziet de Vechtclub een nieuw thuis. Om de realisatie mogelijk te maken doen we momenteel een haalbaarheidsonderzoek waar deze blog een deel van uitmaakt. Om in kaart te brengen wie interesse heeft in Vechtclub OPG – en wie heeft dat niet – roepen we je op om je aan te melden zodat wij met een gedegen doelgroep onderzoek in de hand het plan kunnen realiseren.

credits_Hein_Lagerweij_vechtclubXL2

foto: Hein Lagerweij