Vrede in de buurt TV

Op 22 juni vond het wijkenweekend van de Vrede van Utrecht plaats, dat op twaalf locaties werd vastgelegd en live uitgezonden vanuit een eendaagse televisiestudio in de kantine van Vechtclub XL. Deze grootse meercameraproductie werd verzorgd door één van onze huurders: Engage! TV.

9109127165_38165d82a6_o

Er waren interviews, live-verbindingen met de wijken en optredens in de kantine. Eén van de optredens was van een andere huurder: Wouter van Veldhoven, die met zelfgebouwde instrumenten en oude bandrecorders twee korte stukken opvoerde.

Gerbrand en Lotte achter de regietafel

Op de achtergrond een reeks affiches die een week eerder gemaakt is door tweedejaars illustratiestudenten van de HKU tijdens een seminar stencildrukken in Vechtclub XL, bij The Uncoated Print Club.

Opnames Vrede vanuit Vechtclub XL

Foto’s: o.a. door Lars Bähren.