Zondag 25 mei: Merwede Maakt!

Voor Culturele Zondag DE STAD DE TOEKOMST organiseert Meer Merwede het festival Merwede Maakt! Vechtclub XL en De Klub werken hierin samen met buren uit de Merwedekanaalzone zoals Skatepark Utrecht, Boulderhal Sterk en LaLotta Cantina. Ondernemers in het Merwedegebied maken hun eigen omgeving én producten, als pioniers van de stad van de toekomst. Via verschillende cross-over activiteiten kan dit ondervonden worden.

Tussen 14.00 en 18.00 uur is er veel te doen rondom Vechtclub XL, zoals workshops Creative Coding, 3D-printen, vitrinekastjes maken en pizza’s bakken. De Klub opent een buitenbar, er zijn designproducten van onze huurders te zien en te koop en Wouter van Veldhoven geeft een doorlopend live-optreden.

Meer informatie over het programma / Facebook-evenement.

Print