Winterwinkelen

Huurders openen op vrijdag 19 december hun werkplekken tussen 14.00 en 21.00 uur. Zij verkopen hun eigen producten zoals handgemaakte sieraden, zelfgegoten porseleinen kopjes, handgedraaide houten schalen en gezeefdrukte posters en kaarten. Achter elk product en materiaal zit vaak een bijzonder verhaal waar de makers met liefde over vertellen als je komt winterwinkelen in hun werkplaatsen en ontwerpstudio’s.

Ga je liever zelf aan de slag met een origineel cadeau? Meld je dan aan voor een workshop bij ontwerper Mirel Piek en maak een knuffel om te geven. Speciaal voor de last-minute kerstinkopers maakt restaurant De Klub een winterse soep. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een tafeltje reserveren voor een uitgebreid menu.

Deelnemers zijn o.a. Suzan Becking, Lennart Wolfert, Renske Versluijs, Superschelden, Ineke van der Werff, TAG Woodworking, Agnes Loonstra, Cracco, Het Wilde Woud, Andrius Sta, Jet van Zwieten en DAANDesign.

Winterwinkelen