Ontwerpsalon: 24 & 25 januari

Naast winkeliers, journalisten en bloggers is ook design-liefhebbend publiek van harte welkom om te komen winkelen en binnenkijken bij Vechtclub XL: een bruisende creatieve hotspot met werkplaatsen, muziekstudio’s, een moestuin en restaurant De Klub. Veel ateliers en ontwerpstudio’s in Vechtclub XL zullen tijdens het evenement geopend zijn. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij ontwerpers als Renske Versluijs (o.a. Granny’s Finest), Suzan Bekking en Mianne de Vries. Naast de ontwerpers uit Vechtclub XL staat er ook bekend en nog onontdekt talent uit het hele land met werk op de inkoopmarkt. Hun producten kunnen direct bij hen gekocht of besteld worden. Restaurant De Klub zorgt voor heerlijk eten, huisgemaakte limonade en Utrechtse bieren.

Voor bloggers en journalisten is er op beide dagen een rondleiding door Vechtclub XL om 15 uur, met extra informatie en leuke weetjes over de broedplaats en een binnenkijkje bij enkele huurders.

Externe deelnemers zijn o.a. &me, Anna Treurniet,  buliQ, by gitte, Jacqueline Gross, Laura van Schie, Marlene Fernandez, Myvalé, Niek Peters, Rikkert Paauw, Soetwaer, Studio Doeke, Tesj, The South is Blooming en Goudstof Smeedt.

Zondag 24 januari van 12.00 tot 18.00 uur en maandag 25 januari van 13.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Zie ook: facebook.com/ontwerpsalonxl en instagram.com/ontwerpsalon.

Ontwerp-Salon-A3-poster3_DEF