Uitfeest: 4 september

Op de website van het Uitfeest kan je onder de locatie Vechtclub XL meer informatie vinden over de verschillende programma-onderdelen die bij ons plaatsvinden.

De entree is gratis, maar voor enkele workshops wordt een vergoeding gevraagd.

De Klub is vanaf 11 uur geopend met o.a. een ontbijt- en brunchebuffet voor €15,- inclusief verse koffie, thee en sap.

Alle leeftijden zijn welkom!

tijdschema3

? Expositie en boekpresentatie Mano Mano – Lilian van Rooij
Het boek Mano Mano: tien adoptieverhalen uit eerste hand bestaat uit interviews met geadopteerden, portretfoto’s en illustraties. Kom om 16:00u naar de boekpresentatie met korte interviews en een expositie.

? SongLAB workshop 
SongLAB houdt ervan om in samenwerkingsverband songs te creëren, of het nou gaat om hiphop of een ballad. Tijdens de workshop ga je in een groep een song schrijven én produceren, aan het einde ontvang je een opname van je zelfgeschreven song. songlab.nl
€5,- per deelnemer – aanmelden via info@vechtclub.nl

? Kom edelsmeden – Atelier Karin Wichers edelsmid
Deze workshop is voor iedereen die het leuk vindt om in één dagdeel kennis te maken met het edelsmeden. Deelnemers maken onder begeleiding van goud en zilversmid Karin Wichers een zilversieraard. Aan het einde ga je naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad.
€55,- per deelnemer – aanmelden via info@karinwichers.nl

? Bellyhorn, Pulseyarn, Future Folk Instruments – Dianne Verdonk
Samen met vier ontwerpers uit Vechtclub XL ontwikkelt Dianne Verdonk, maker en performer van elektro-akoestische folkmuziek, instrumenten voor haar muziek. Er worden de hele dag korte concerten gegeven en je kunt de nieuwe instrumenten zelf uitproberen. dianneverdonk.wordpress.com

? Dato DUO the synth for two – Dato
Elektronische muziek maken doe je met z’n tweeën met de Dato DUO. Twee huurders van Vechtclub XL creeërden deze duosynthesizer voor alle leeftijden. Probeer het nieuwste prototype uit! dato.mu

? Demonstraties groene workshops – Rood & bloem
Bij Rood&Bloem kom je binnen in een groene oase: kamerplanten, mooie snijbloemen en unieke items van jonge ontwerpers. Vanaf september 2016 worden er ook geregeld groene workshops gegeven. www.roodenbloem.nl

? Open 3D printstudio – Doodle3D
Met het handige Doodle3D tekenprogramma kun je op een hele eenvoudige manier je eigen tekening tot leven laten komen met een 3D pinter, zonder dat je verstand hoeft te hebben van complexe 3D programma’s. Iedereen is welkom tijdens de open inloop. www.doodle3d.nl

? Open atelier – Atelier Werfklei
In Atelier Werfklei wordt tijdloos ambachtelijk gebruiksgoed en eigentijds keramiek gemaakt. Ook worden er cursussen en workshops gegeven op de pottenbakkersschijf. Kom langs en maak er een potje van! www.werfklei.nl

? Open atelier – Twaalf zestig
Laat je meevoeren door de wereld van keramiek en kom kijken in atelier Twaalfzestig, de werkplaats van Studio Ineke van der WerffWIT.suzanbecking, Lisanne van Zanten en Frank van Os. twaalfzestig.nl

? Bar De Kromme Haring geopend
Brouwerij De Kromme Haring draait om goedgemaakt bier op een eigenzinnige plek. De brouwerij wordt in het najaar opgebouwd maar de bar is al open. Maak alvast kennis met de speciale biertjes die straks gebrouwen gaan worden in de nieuwe vershal. www.dekrommeharing.nl