Opening vershal Vechtclub XL

Op vrijdag 30 september van 16.00 uur tot 01.00 uur openen wij met trots onze vershal bij Vechtclub XL.

Vechtclub XL heeft er sinds kort een nieuwe ruimte bij; de vershal. Een industriële ruimte – voorheen de koelcel van de OPG – is getransformeerd tot werkplaats van bakkerij Skorpan, koffiebranderij Nordkapp Coffee, bierbrouwerij De Kromme Haring en streekproductendistributeur Rechtstreex. Naast werkruimtes zijn er ook de brewpub met podium van De Kromme Haring en de winkel Rood & Bloem te vinden, waar zowel producten uit de vershal te koop zijn als ook planten, bloemen en designproducten.

De opening

Tussen 16.00 en 01.00 uur wordt de oplevering van de vershal gevierd. Om 16.30 uur verzorgt wethouder Jeroen Kreijkamp de officiële opening en rond 21.30 uur speelt de band Alexi Lalas. In de tussentijd worden er plaatjes gedraaid, kan je een rondleiding volgen en volop verse en lokale producten proeven. Op een kleine markt maak je kennis met design- en foodproducten van de huurders van Vechtclub XL en hun leveranciers.

Restaurant De Klub zorgt voor maaltijden en snacks.

Meer info op Facebook.

vershal_nordkapp

Concept en vormgeving: MOAN / fotografie: Rudest Photography