Enter the studio

Creatieve ondernemers, Vechtclub XL zit er vol mee. Sterker nog, het is ons handelsmerk. Maar wat is nou eigenlijk een creatief ondernemer? Hoe zorg je ervoor dat je je geld kunt verdienen met wat je het allerliefste doet? We gingen langs bij een aantal huurders van Vechtclub XL.

Enter the studio VechtclubXL UtrechtEnter the studio van Rood&Bloem in VechtclubXL Utrecht

We fotografeerden hun werk en maakten een serie interviews en films die we de komende weken hier zullen plaatsen. Maak binnenkort kennis met elf bijzondere makers uit Vechtclub XL.

Binnenkort de eerste, we beginnen met Carolien Rutgers, van Rood & Bloem.

Enter the studio VechtclubXL Utrecht, met Kris Black, Renske Versluijs en HustleEnter the studio VechtclubXL Utrecht

Enter the Studio is een initiatief van Kris Black Design (interviews), Renske Versluijs (styling en fotografie) en Simone van Rees (studio fotografie), in samenwerking met Hustle Creatives (film) en Ghislaine van Drunen (vertaling).