Enter the Studio: All Things We Like

Janneke van der Heijden begon haar carrière als grafisch ontwerper. Samen met een vriendin ontwierp ze een paar jaar geleden een serie kettingen. Die liepen zo goed dat het duo besloot om hun eigen collectie uit te brengen onder de naam All Things We Like. ‘Het merk staat voor ontwerpen die we zo leuk vinden dat wij ze zelf zouden kopen’ zegt Janneke.

De producten worden gemaakt van verantwoorde materialen zoals ecologisch hout en papier en zijn lokaal geproduceerd. De collectie is inmiddels uitgebreid van sieraden naar posters, servies, houten plantenhangers en meer.

Enter the studio - All Things We Like

Janneke’s achtergrond als grafisch ontwerper is terug te vinden in de collecties, ook voor de PR heeft ze veel aan haar grafische achtergrond. Haar merk is inmiddels in meerdere landen verkrijgbaar, waaronder Duitsland, Engeland en Zweden. De snelle groei van haar merk heeft Janneke onder andere te danken aan de internationale beurzen waar ze samen met een aantal andere ontwerpers uit Vechtclub XL haar collecties presenteert.

Haar plannen voor de toekomst? ‘Mooie producten blijven ontwerpen! In de komende jaren wil ik me ook richten op landen buiten Europa, zoals Japan.’

Enter the Studio: All Things We Like

De producten zijn te koop in de webshop van All Things We Like en in verschillende winkels in Europa. Daarnaast is de collectie te bezichtigen in de nieuwe showroom die Janneke samen met ontwerper Renske Versluijs opende in het pand van Vechtclub XL. De showroom is elke vrijdag open voor publiek.

Meer informatie over All Things We Like.

Binnenkort vind je in het Clubblad het volgende interview met een creatief ondernemer uit Vechtclub XL: Renske Versluijs


Enter the Studio is een initiatief van Kris Black Design (interview en concept), Renske Versluijs (styling en fotografie) en Simone van Rees (studio fotografie), in samenwerking met Hustle Creatives (film) en Ghislaine van Drunen (vertaling en eindredactie).