Nordkapp Coffee groeit!

Omdat de toffe plantenwinkel Rood & Bloem verhuist naar de Springweg komt de winkelruimte onder de branderij vrij. Bij Jasper van Nordkapp Coffee begonnen de ideeën en plannen gelijk te borrelen om van deze ruimte iets moois te maken.

Espressobar en Winkel

Vanaf voorjaar 2018 gaat Nordkapp in deze ruimte een toffe espressobar en winkel beginnen. De espressobar wordt een mooie en gezellige plek waar je het ultieme Nordkapp gevoel krijgt.

Verrassende koffie’s, perfect gezet op top-of-the-bill koffie apparatuur in een gastvrije en inspirerende omgeving. Uiteraard kan je er ook terecht voor zakjes koffie voor thuis en de producten die door de andere huurders van de VechtclubXL worden gemaakt. Van bier tot brood tot keramiek, je vindt het binnenkort allemaal in dit nieuwe winkeltje.

En jij kunt helpen dit mogelijk te maken.

Meer weten?

Op www.nordkappcoffee.com/crowd vindt je alle informatie over deze actie.