Ontwerpsalon bij Vechtclub XL

Ben je geïnteresseerd in design of wil je een keer binnen kijken bij Vechtclub XL? Je bent van harte welkom tijdens inkoopmarkt de Ontwerpsalon waar tientallen veelbelovende beginnende ontwerpers hun collecties presenteren.

De ontwerpers die zelf een werkplek hebben in Vechtclub XL gooien hun deuren open zodat je binnen kunt kijken in de studio’s waar de producten tot stand komen.

Alle ontwerpers zijn aanwezig om het verhaal achter hun werk te vertellen.

Je kunt o.a. keramiek, sieraden, mode accessoires, grafisch en illustratief werk en interieurproducten bewonderen en ter plekke kopen.

PechaKucha Utrecht X Ontwerpsalon

Kom luisteren naar verhalen uit de designwereld op donderdagavond 19 april tijdens de speciale thema PechaKucha Night in het teken van Ontwerp.

Een aantal Ontwerpsalon deelnemers en huurders uit de Vechtclub XL durven het aan om zelf op het podium te klimmen om te vertellen over hun werk zoals Doeke van Nuil, Joris Diks, André Slob en Suus Hessling.

PechaKucha Utrecht X Ontwerpsalon vindt plaats op donderdag 19 april van 20.00 tot 23.30 uur bij Brewpub De Kromme Haring, Europalaan 2B in Utrecht.

Ontwerpsalon

Op de zondag 22 en maandag 23 april zal het werk van de ontwerpers in vier verschillende kassen met verschillende thema’s worden tentoongesteld: Noir, Texture, Colour & Sexy Food. Kom een kijkje nemen in de kassen en wordt doorverwezen naar jouw favoriete ontwerper!

Daarnaast kun je een creatieve workshop (voor kinderen en volwassenen) volgen. Bekijk het workshopprogramma en schrijf je in om verzekerd te zijn van een plek.

Zondag na 17.00 uur is het zeker nog niet voorbij, want ook de horeca is dan nog open met leuke foodtrucks, singer-songwriters, smoothies en eigen gebrouwen biertjes.

Ontwerpsalon vindt plaats op zondag 22 april van 11.00 tot 17.00 uur & maandag 23 april van 10.00 tot 16.00 uur bij Vechtclub XL, Europalaan 2B in Utrecht.

Entree tot de Ontwerpsalon is gratis.

PROGRAMMA

Donderdag 19 april
20.00 uur – 22.30 uur – PechaKucha Utrecht X Ontwerpsalon

Zondag 22 april
11.00 – 17.00 uur – Ontwerpsalon
17.00 – 18.30 uur – Live muziek: Wooden Soldiers

Maandag 23 april
10.00 – 16.00 uur – Ontwerpsalon