Snorfestival

De Snorfabriek organiseert samen met de snorrendste uitgeverij van Nederland één van de leukste familiefestivals van Nederland: het Snor Voorjaarsfestival 2018!

Je kunt rondlopen, naar de wc, koffiedrinken, tekenen, dansen, bloemschikken, fotograferen, snoepen, ijsjes eten, picknick wedstrijd winnen, rare muziek luisteren, jongleren, je schoenen uitdoen, streetdancen, balanceren, relaxen, zingen, knippen, plakken, neuriën, filmen, fluiten, verven, ukelele spelen, kleuren, niks doen, illustreren, tafelvoetballen, limonade of bier drinken of iets heel anders, goochelen, invlechten, handlezen, foto’s maken, prijzen winnen, schminken, en nog veel meer.

Het Snorfestival is een speeltuin voor alle leeftijden waarbij je van alles kunt zien, horen, leren, proeven en doen. En als je nergens zin in hebt, doe je lekker niks.

Gratis entree

Meer informatie: www.dewereldvansnor.nl en via het Facebook event.

Illustratie: Ilse Weisfelt – illustration