Uitfeest bij de Vechtclub XL

Tijdens het Uitfeest van Culturele Zondagen op 15 september is het feest op het terrein van Vechtclub XL! Het Uitfeest is dé start van het Utrechtse culturele seizoen en wij laten jou zien wat onze creatieve broedplaats in huis heeft. Verwacht een middag vol workshops, open studio’s, rondleidingen en dit keer heel veel muziek!

zaterdag 15 september
14:00 – 23:00 uur
Toegang is gratis

Meer info + blokkenschema volgt, maar op het programma staat onder meer:

En natuurlijk heerlijk eten en drinken van:

Culturele Zondag – Uitfeest
Voor het eerst staat Utrecht een weekend lang in het teken van de opening van het culturele seizoen. Op 15 en 16 september presenteren de Utrechtse culturele instellingen op ruim 100 locaties het programma voor 2018-2019. Het belooft een weekend boordevol muziek, film, theater, beeldende kunst en literatuur te worden. Zaterdag 15 september staat in het teken van de broedplaatsen, waar Vechtclub XL een van de vijf locaties is.