Team Talk: Amy den Hartog

Team Talk: ontmoet de organisatie achter de Vechtclub XL! Amy den Hartog, coördinator verhuur, vertelt over haar werkzaamheden in onze broedplaats en als freelancer.

Hoe lang werk je al bij VCXL?
Ik ben nog maar een maandje coördinator verhuur, maar ik heb het nu al heel erg naar mijn zin!

Wat spreekt jou aan in VCXL?
Ik ben bij Vechtclub XL terecht gekomen, omdat ik op Google zocht naar ‘vacatures Vechtclub XL’. Toen vond ik ook nog een eens vacature die echt bij me past! Ik ben enthousiast over Vechtclub XL, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer je creatievelingen bij elkaar brengt er heel veel moois kan ontstaan. Dat wil ik ook meenemen in mijn functie als verhuurcoördinator. Iemand komt in eerste instantie met de vraag voor een vergaderruimte, maar wij bieden meer. Bijvoorbeeld een spel van Yes! We Connect om de vergadering mee af te trappen. Huurders van VCXL met leuke ideeën, kunnen me altijd benaderen.

Wat is het leukste aan je werk?
Het contact met mensen. Om telkens weer service te bieden en persoonlijke verbinding proberen te maken, waardoor de klant met een lach naar buiten loopt en hopelijk weer terug komt. Laatst zei een klant tegen mij: ‘Wauw, wat zijn wij een goed team samen!’ Dat vond ik een mooi compliment.

Je bent naast medewerker bij VCXL ook freelancer. Kan je iets meer vertellen over je werk en hoe combineer je dit met VXCL?
Als freelancer ondersteun ik zelfstandige kunstenaars en ontwerpers op beurzen. Ik geef advies, maar sta soms ook fysiek een aantal dagen op de beurs om informatie te geven en hopelijk projecten binnen te sleuren of te verkopen. Daarnaast werk ik in het team van OBJECT Rotterdam en BIG ART.

Waarom moeten mensen naar VCXL komen? Heb je een tip voor ze? Leuk event?
 
Ik wil mensen optrommelen om zelf met leuke plannen te komen, de ruimtes zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor vergaderingen maar voor allerlei soorten bijeenkomsten. Wees creatief, ik denk graag mee over een passende invulling.