Team Talk: Jeroen Andriessen

Team Talk: ontmoet de organisatie achter Vechtclub XL! Jeroen Andriessen vertelt over zijn werkzaamheden in onze broedplaats.


Hoe lang werk je al bij VCXL?
Ik werk bij Vechtclub XL sinds oktober 2016. Ik kwam bij het team toen Lotte naar Australië vertrok en Jet met zwangerschapsverlof ging. Dat was een interessante tijd, en een flink takenpakket wat we op moesten pikken. Mijn rol is gaandeweg gegroeid van huurderscontactpersoon naar een nadruk op financieel en zakelijk beleid.

Wat spreekt jou aan in VCXL?
Het is een heerlijk diverse groep mensen, die allemaal een positieve ondernemersgeest hebben, dat is erg inspirerend. Het is daarnaast een mooie werkomgeving, ik laat het altijd met trots zien aan mensen die ik ken.

Wat is het leukste aan je werk?
Werken met mijn collega’s geeft me veel energie. Ik ben elke dag weer blij met de mensen die ik hier heb leren kennen. Als je met leuke mensen werkt dan zijn hobbels in de weg minder groot, kan je veel van elkaar leren en zijn de gesprekstussendoortjes erg aangenaam. Daarnaast is het uitdagend en leuk om na te denken over de toekomst van het bedrijf.

Waarom moeten mensen naar VCXL komen? Heb je een tip voor ze? Leuk event?
Ja, er is van alles te doen! Naast het prachtige restaurant De Klub, brewpub De Kromme Haring en de koffie van Nordkapp, kan je hier komen voor bandjes, workshops met makers (denk bijvoorbeeld aan keramiek en sieraden), en periodieke markten. Deze week hebben we een tafelvoetbaltoernooi. Je kan hier ook een zaal of vergaderruimte huren, of zelf komen huren. Kom er bij!

Foto door Marieke Duijsters