PechaKucha Night Utrecht

Op donderdag 6 juni 2019 vanaf 20:00u organiseren Vechtclub XL en PechaKucha Utrecht een speciale PechaKucha Night: de AHA! Editie, in de Zaal van VechtclubXL. 

Alle sprekers vertellen deze avond over een levens veranderend inzicht dat ze hebben gehad; het AHA! moment. Zo vertelt Marijn Oomen, huurder van Vechtclub XL en ontwerper van de Lamzak, zijn bloedstollende verhaal over de mega vlucht van zijn product en vervolgens bijna de ondergang van zijn succes. En vertellen dubbelgangers Agnes Loonstra – ook Vechtclubber – en Ester Scholten hoe ze elkaar ontmoetten en uiteindelijk samen een illustratie boek uitgaven bij een Amerikaanse uitgeverij.

De oorsprong van PechaKucha Night
PechaKucha Night begon ooit in Tokyo als samenzijn van architecten die hun werk aan elkaar presenteerden. Omdat architecten de eigenschap hebben urenlang door te praten over hun eigen bouwsels werd het 20×20 format bedacht: 20 slides van ieder 20 seconden. Al snel werden ook andere creatieven uitgenodigd over hun project te komen praten en de avonden werden meer en meer een leuke uitgaansavond waarop sprekers het publiek inspireerde met hun idee├źn. En na afloop wordt er samen een biertje gedronken en verder gepraat. Inmiddels wordt PKN al in meer dan 700 steden over de hele wereld gehouden.

Meer informatie? Check dan hier het Facebook event.
Of koop hier je tickets!