Off The Beaten Track Dining

Samen met Restaurant de Klub lanceert Vechtclub XL het nieuwe concept ‘Off the Beaten Track Dining’. Tijdens een heerlijk driegangendiner geniet je van muziek, film, kunst, theater, literatuur en food rondom telkens een ander thema. De eerste editie op donderdag 27 juni is in samenwerking met Queer Film Festival Utrecht, dat een week lang door heel Utrecht films over bijzondere en belangrijke LHBTI-verhalen toont.

Programma: film, food en muziek  

“When action meets musical there’s only one rule left: You don’t shoot somebody, who is singing or dancing.” Tijdens Off the Beaten Track Dining #1 wordt tussen de gangen door de film ‘Hard Way – The Action Musical’ vertoond van regisseur Daniel Vogelmann. In deze film verliest hoofdpersoon Jake zijn beste vriend Zach tijdens een SWAT-operatie vlakbij Detroit. Samen met zijn team probeert Jake het hoofd van de terroristische organisatie die Zach heeft vermoord, op te pakken.

Geïnspireerd op deze film treedt tijdens het diner Oliver Oat op. Deze Rotterdamse zesmansformatie staan bekend om hun schizofrene shows vol geroffel, synthesizers en bombast in de stijl van Nick Cave en Tom Waits. Zanger Joost de Jong zorgt daarnaast voor de muzikale omlijsting tijdens de gerechten.

Tijd, locatie en tickets:
Donderdag 27 juni
18.00 – 22.00 uur
Locatie: Restaurant De Klub, Vechtclub XL, Europalaan 2B
Filmvertoning in Engels, geen ondertiteling

Voor Off The Beaten Track Dining zijn beperkt tickets te koop. De kaartverkoop is inmiddels gestart, tickets à 37,50 euro (avondvullend programma incl. diner en acts) zijn hier te koop.

Queer Film Festival Utrecht vindt plaats van 22 t/m 28 juni en is onderdeel van het Midzomergracht festival.