Schrijfworkshop

Jij bent een creatieve professional met een missie. Breng die missie maar eens onder woorden…

Je wilt het goed doen en jouw publiek bereiken. Tegelijkertijd wil je ook je dienst en/of product aanbieden. Niet makkelijk. Hoe begin je? Je schuift het voor je uit. En als je eenmaal bent begonnen wil je veel vertellen waardoor het eindresultaat vooral voor jou helder is maar de lezer nog steeds niet begrijpt wat je precies doet. Herkenbaar?

In deze workshop gaan we direct aan de slag hiermee. Ik, Yessie Vanden Branden van yessieschrijft, geef je handige tips om je tekst mooi en prettig leesbaar te maken. Je zult merken dat de schrijfdrempel verdwijnt en je ontdekt je eigen schrijfstijl (ja, die heb je!). Zodat die leuke klanten die op zoek zijn naar jou, jou ook kunnen vinden.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 8 oktober
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
Locatie: Vechtclub XL, in De Broeikas
Gegeven door: Yessie Vanden Branden https://yessieschrijft.nl/
Investering: € 35,00 incl heerlijke koffie en thee
Toegankelijk voor: alle creatief ondernemers
Tickets: https://forms.gle/BqGJNdpQruCUF77BA