Corona-maatregelen bij Vechtclub XL

Vanwege de landelijke maatregelen die gelden volgens de overheid en het RIVM, zijn ook bij Vechtclub XL een aantal dingen anders dan anders.

  • Restaurant de Klub, Brewpub de Kromme Haring en Ontbijtbar Froh zijn gesloten tot en met in elk geval 6 april 2020. De Klub heeft inmiddels een bezorgservice opgezet, om ook thuis in De Klub-sferen te kunnen dineren.
  • De organisatie van Vechtclub XL werkt tot en met 6 april vanuit huis. Iedereen is per telefoon en mail goed bereikbaar. Klik hier voor alle mailadressen van de VCXL-collega’s.
  • Onze huurders volgen, naar eigen verantwoordelijkheid en inzicht, de maatregelen op. Heb je vragen aan een organisatie of persoon die in VCXL huurt? Neem contact op met de desbetreffende huurder, je vindt het overzicht hier.

Wij wensen iedereen veel succes, sterkte en gezonds de komende periode!