Binnenstebuiten: expo bij Vechtclub XL

Het nieuwe initiatief Binnenstebuiten: expo bij Vechtclub XL! Een expo met werk van huurders in de ramen van ons pand. Zo kunnen Utrechters een frisse neus halen én in aanraking komen met het werk en de producten van onze huurders! De expositie zal te zien zijn t/m 9 mei.

Wie doen er mee en hoe werkt het?

Tijdens “Binnenstebuiten” stellen de huurders van de Vechtclub XL hun werken tentoon via de ramen van hun eigen ruimtes. Langs deze ramen is een wandelroute uitgestippeld zonder daadwerkelijk het pand te betreden. Via deze wandelroute kom je werken tegen van bijvoorbeeld Kaolin, Carlijn Timmermans, Regeneration Design, All Things We Like en Renskeversluijs. Er worden elke week weer nieuwe werken van huurders toegevoegd.

Meer informatie is te vinden op het Facebookevent