Muziektalenten bij Vechtclub XL

Achter de deuren van Vechtclub XL hebben we veel hardwerkende creatievelingen. Het aanbod is divers, van ontbijtservice tot schoenmaker. Je kan het zo gek niet bedenken en daar zijn we trots op! Wat hebben wij allemaal in huis als het gaat om muziek

Mystieke muziek ondersteund met vette visuals of lome, stroperige sounds. Een studio die bij het publiek een “wauw” gevoel wil creëren en verschillende stijlen zoals dream folk, new soul, rock, pop. De muziektalenten bij Vechtclub XL zijn bijzonder, inspirerend en divers. Je leert ze hier kennen:

Nora zingt | Nora schrijft
Akoestische optredens in een intieme setting of een volledige band voor een feest of evenement. Nora doet het allemaal. Alleen of samen met een van haar bands. Wooden Soldiers en New Original Rhythm Architects, oftewel: N.O.R.A. Interesse in rootsy dream folk of sprankelende, plakkerige en stroperige new soul? She’s your girl. Ze is ook fondsenwerver, schrijver, redacteur en zangeres. Van veel markten thuis dus.

Soundgram 
Voor muziek en geluid bij films, televisie, games en commercials ben je bij Soundgram aan het juiste adres. Johan van der Voet is de drijvende kracht achter dit bedrijf en samen met zijn team zorgt hij voor dat “WAUW” effect bij het publiek. Ze gaan opzoek naar geluid dat (de film, game programma) ondersteund en binnen de visie en budget van de opdrachtgever past.

De club van vijf

The Brahms
De indiepopband The Brahms won met hun EP’s meerdere awards, speelden op verschillende festivals en in de grootste popzalen van Nederland. Na hun succes in 2016 trokken zij zich terug om hun creatieve vrijheid terug te vinden. En dit is ze gelukt! Door hun frisse, nieuwe sound, puntige gitaren en dansbare ritmes kan je niet stil blijven zitten. 

Tududuh
Toen Ronald van Tududuh producer Pim van de Werken en instrumentenbouwer Yuri Landman ontmoette bij een muzikaal project in België, raakte hij geïnspireerd om zijn popnummers in een experimentele vorm te gieten. Met zijn geesteskind Tududuh maakt hij nu bijzondere en inspirerende muziek dat anders is dan de standaard popmuziek. 

Dianne Verdonk
Performer, componist en instrumenten ontwikkelaar, dat is Dianne. Ze heeft in haar zoektocht naar dé ultieme en persoonlijke vorm van muzikale expressie in het creëren en uitvoeren van elektro-akoestische muziek gevonden. Zo heeft ze de La Diantenne, Bellyhorn en Pulseyarn ontwikkeld waarmee ze componeert, uitvoert en verkent. Ze is een instrumentele ontdekkingsreiziger.

NRC, 4 september 2016

Alcuna Wilds
Een combinatie van atmosferische soundscapes, krachtige ritmes, stuwende bas- en gitaar riffs en melancholische vocalen. Uit deze verschillende elementen is de muziek van Alcuna Wilds opgebouwd. Met het doel Nederland en Europa te veroveren, gaan ze een debuutalbum uitbrengen. Tot die tijd, genieten we eerst van de drie EP’s die ze al hebben uitgebracht (Alcuna wilds 2015, Murmuration season 2016, Nothing is nothing 2019).

The World of Dust
The World of Dust is minder stoffig dan het klinkt. Naast muziek is dit ook een kunstproject van Stefan Breuer. Autonoom werk waar collages en lo-fi/prog pop samenkomen. Met verschillende elementen wordt er een kleurrijke wereld gecreëerd. De mystieke sfeer is terug te voelen bij de liveshow en de bijbehorende visuals werken versterkend. 

Lost Bear
Luidruchtige indie rock & monkey pop. Lost bear weet in die genres de weg wel te vinden. De 5 mannen van Lost Bear vormen een unieke boyband. Ze zijn van die doe-het-zelf mannen met onafhankelijke, oprechte, eerlijke, pure nog egoïstische en seksuele muziek. Ze zijn niet bang om een beetje dramatisch en rommelig over te komen, ze zijn lekker zichzelf.

Wordt het dream folk, new soul, rock of pop? Iets anders mag maar ook allemaal. Wij laten ons inspireren door de diversiteit en bijzonderheid van al deze creatievelingen, jij ook?

Benieuwd naar wat we nog meer in huis hebben? Hier vind je al onze huurders.