Grafische superhelden bij Vechtclub XL

Achter de deuren van Vechtclub XL hebben we veel hardwerkende creatievelingen. Het aanbod is divers, van ontbijtservice tot schoenmaker. Je kan het zo gek niet bedenken en daar zijn we trots op! Wat hebben wij allemaal in huis als het gaat om graphic design?

In de wondere wereld van graphic design zijn er elke dag ontwerpers bezig om verhalen te vertellen door hun eigen creativiteit in te zetten. Oplossingen bedenken met simpele en kleurrijke typografie en illustraties, doeltreffende campagnes, aansprekende posters of vrij te experimenteren en te gekke prints maken. De grafische ontwerpers van Vechtclub XL zijn superhelden, durfals en oplossingsgericht.

Act Impact
Het doel van Act Impact is om de wereld net wat mooier te maken met hun ontwerpen. Zo werken ze graag met bedrijven die duurzamer willen ondernemen, startups die de wereld willen veranderen, overheidsorganisaties, andere publieke instellingen en non-profits met een groene of sociale missie. Echte idealisten dus. Maar wel idealisten met opgestroopte mouwen.

Kate Snow Design
In 2011 richtte Kate Snow haar eigen ontwerpbureau op. Nu probeert ze met haar team complexe informatie te combineren en begrijpelijk te maken met haar unieke, visuele en typografische stijl. Ze doet dit voor vaste aantal klanten in Nederland én de Verenigde staten.

Lennart Wolfert
Knallende kleuren en een berg letters. Lennart zit met zijn herkenbare beeldtaal helemaal geworteld in de reclame- en filmwereld. Hij is gespecialiseerd in handgemaakte letters en boekenkaften. Met zijn passie voor simpelheid maakt hij handgetekende, iconische, kleurrijke en humoristische ontwerpen.

Petra Verkade
Met haar liefde voor risoprint en zeefdrukken komt Petra met gedurfde en kleurrijke illustraties. Hierbij is ze niet bang om er een beetje pikante humor eraan toe te voegen. Petra is gek op experimenteren om zo tot onverwachte uitkomsten te komen. Ze maakt landschappen van een maan en borsten. Huizen, schoenen, mensen en vloeiende vormen in felle kleuren.

Studio Katapult
Studio Katapult is een creatief bureau voor webdesign en grafisch ontwerp. Met krachtige kleuren, vormen en typografie werken ze graag voor ambitieuze en eigenwijze klanten. In de zoektocht naar een originele oplossing is verbondenheid met de organisatie en interesse in de mensen waarmee ze werken erg belangrijk. Ze zijn betrokken van begin tot eind, denken mee en gaan nét dat stapje verder.

Studio Moan
Peter en Paul zijn de superhelden van studio Moan. Wanneer ze werken met gelijkgestemden verzetten ze bergen. Ze denken mee met hun klanten en stellen scherpe vragen. Zo komen ze met goed doordachte branding, off- en online strategie, concept, design, interactie en communicatie. Niet alle superhelden dragen een cape.

Vincent van Petten 
Naast online, werkt Vincent met printed media. Met een typografische en illustratieve benadering, vertelt hij de meest prachtige verhalen. Zijn werk is divers, strak en speels en kan variëren van een visuele identiteit naar visuele concepten.

De grafisch ontwerpers binnen Vechtcub XL hebben zoveel gemeen en toch zijn ze enorm verschillend. Allemaal maken ze de wereld een stukje mooier, de een met handgemaakte kleurrijke letters en de anderen met hun werk voor een groenere, duurzame wereld of culturele projecten.

Benieuwd naar wat we nog meer in huis hebben? Hier vind je al onze huurders.