Winterwinkelen 2020

Goed nieuws! Winterwinkelen gaat online door. Tot en met 14 december koop je online via makersvanmerwede.nl je kerstcadeaus bij Utrechtse makers van onze broedplaats maar ook bij die van Kanaal30, De Createur en de Alchemist. Gewoon vanaf je luie bank. Zo steun je een lokale maker en ben je verzekerd van een uniek cadeau voor de feestdagen.

Tijdens Winterwinkelen vind je handgemaakt porselein, sieraden, houtwerk, illustraties, lokaal eten & drinken en meer. Tot 14 december wordt er elke dag een Utrechtse maker en zijn/haar product in de spotlight gezet. Op de website www.makersvanmerwede.nl vind je een overzicht van alle deelnemers.

Over Winterwinkelen
Winterwinkelen wordt georganiseerd door de creatieve broedplaatsen Vechtclub XL, Kanaal30, de Createur en de Alchemist. Wij zijn trots op de manier waarop ‘onze makers’ zich in dit roerige jaar hebben aangepast aan de omstandigheden. Veel ondernemers weten online hun doelgroep te bereiken en daar helpen we graag aan mee. Onze makers verdienen een podium voor hun producten