Team Talk: Eefje van Bree

Team Talk: ontmoet de organisatie achter de Vechtclub XL! Eefje van Bree, vertelt over haar werkzaamheden bij verhuur in onze broedplaats.

Hoe lang werk je al bij VCXL?
Pas net! Ik ben vanaf 1 oktober officieel aan de slag gegaan voor Vechtclub XL.

Wat spreekt jou aan in VCXL?
De algehele sfeer! Buiten en binnen. Ik houd ervan me te begeven op plekken die me inspireren en mensen te ontmoeten die allemaal toffe dingen doen en maken. Het ademt hier creativiteit, ondernemerschap, geuren van heerlijk eten. En een heel fijn team, nu al.

Wat is het leukste aan je werk?
Dat vind ik nog lastig te benoemen aangezien ik pas net van start ben gegaan, maar wat me erg aanspreekt is dat deze plek mij een boel vrijheid geeft en vooral alle ruimte biedt om mee te denken en ondernemend te zijn. Zowel op het gebied van de verhuur als de inhoudelijke programmering van Vechtclub XL. Zeer afwisselend!

Naast naast medewerker bij VCXL werk je ook als freelancer. Kan je hier iets meer over vertellen en hoe combineer je dit met VXCL?.
Als freelancer werk ik in de keuken op festivals (afgelopen zomer niet), heb ik zo nu en dan mijn eigen cateringklussen en sta ik in het weekend te kokkerellen op een andere creatieve broedplaats. Dit is goed te combineren, want mijn werk in de keuken is flexibel en vaak in het weekend. Ik vind het daarom een fijne werkcombinatie. In de keuken kan ik mijn energie goed kwijt en bij Vechtclub XL wordt vooral mijn brein aangezet.

Waarom moeten mensen naar VCXL komen?
Alleen al om de sfeer te proeven….en even naar binnen te gluren bij al die creatieve ondernemers. Daarnaast zijn er een boel andere dingen te proeven, zoals lekker culinair eten bij De Klub, een heerlijke en verrassende lunch bij Froh waar ze er op los experimenteren én de biertjes bij de Kromme Haring! Verder staan er nieuwe en leuke dingen op het programma van Vechtclub XL, dus houd het in de gaten :)