Onze horeca coronastrijders

Achter de deuren van Vechtclub XL hebben we veel hardwerkende creatievelingen. Het aanbod is mega divers, van ontbijtservice tot schoenmaker. Je kan het zo gek niet bedenken en daar zijn we trots op! Ben jij geïnteresseerd in horeca? Dan is deze blog iets voor jou.

Als de horeca open is bij Vechtclub XL kun je lekker ontbijten en lunchen bij Froh met een goed kopje koffie van Nordkapp Coffee. Na werktijd hebben we zelfs tijd voor een biertje van De Kromme Haring met een (vegetarisch) diner dat is bereid door De Klub. Lekker smikkelen dus. Nu in tijden dat de horeca gesloten is, is het wel mogelijk om af te halen. Hieronder vertellen wij je meer over deze toppers.

Froh
Een dag begin je pas echt goed met een lekker stevig ontbijt. Ze doen niet alleen zoet of hartig maar ook klassiek of modern en simpel of uitgebreid. Een ontbijt naar jouw wensen. Ze werken met seizoensproducten en met locals. Best wel een verantwoord ontbijtje. Je kunt woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 afhalen en in het weekend van 11:00 t/m 16:00. Bezoek hun website voor meer informatie en wat lekkers.

Nordkapp Coffee
Bij een ontbijt van Froh hoort een ambachtelijk kopje koffie. Lekkere vers gebrande koffie dat met liefde is ondersteund. Bij Nordkapp is elke koffieboon terug te leiden naar een boer of een groep boeren en wat ze ervoor betaald hebben gekregen. Ze hebben espresso, filterkoffie en verschillende koffie blends die je ook nog eens kunt bestellen. Toch eerst even proeven? Dat kan met de espresso- en filterkoffie proefpakket. Voor de harde thuiswerkers hebben ze nu heerlijke thuiswerk-pakketten met verrassende, eerlijke versgebrande koffie. 

Brewpub De Kromme Haring
De Kromme Haring is te vinden naast Froh in de Vershal. Ze zijn de specialisten op het gebied van gevarieerde en experimentele vergisting. Ze hebben een brede collectie aan biertjes met prachtige illustraties. Als ze open zijn kun je naar de pub voor een lekkere IPA of een bierproeverij. Voor nu haal je de brewpub zelf in huis door de biertjes te bestellen. Wij zeggen proost! 

De Klub
Een klassieke Europese keuken met Aziatische en Scandinavische invloeden is een recept voor een bijzondere menukaart. De Klub biedt elke week een nieuw menu waarin ze zoveel mogelijk werken met seizoensgebonden en duurzame producten. Als ze open zijn kan je er lunchen, dineren. Nu kan je woensdag tot en met zaterdag het eten thuis laten bezorgen of zelfs afhalen. Bekijk hun heerlijke weekmenu op de website en laat je inspireren door de keuken van de Klub. 

Heb je al honger en dorst gekregen na het lezen van deze blog? Anders wij wel. Ze zijn open voor bezorgen en afhaal dus twijfel niet langer ga genieten van de lekkernijen die bij Vechtclub XL worden gemaakt.

Benieuwd naar wat we nog meer in huis hebben? Hier vind je al onze huurders.