Onmisbare samenwerkingen tussen huurders van Vechtclub

Door de diversiteit aan huurders bij Vechtclub XL, ontstaan er unieke samenwerkingen en producten. Van het maken van campagnes tot het ontwerpen van meubels die coronaproof zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen expertise en die weten ze goed bij elkaar te vinden. Bij Vechtclub XL hebben we een groot aantal samenwerkingen, hieronder hebben we er een paar voor je uitgelicht.

Supersolid, Mondo Marketing & Today
Wie in Utrecht woont, heeft campagne van ‘Tram 22 komt eraan!’ niet kunnen missen. Supersolid en Mondo Marketing hielpen oud-huurder Today met het bedenken, uitwerken en produceren van de multimedia campagne. De campagne diende als aankondiging van de eerste testritten van de Uithoflijn. Lees hier meer over de campagne.

Hahn Werke, Seamm & Bart Oonk
Deze drie toppers konden het niet laten en zijn de uitdaging gegaan om de werkplaats van Vechtclub te verbouwen. Niet alleen voor de functionaliteiten maar ook voor de mogelijkheid om ruimte te creëren voor nieuwe huurders.

samenwerkingen binnen vechtclub XL

Froh, Bas Lievens & Bart Oonk
De bakfiets van ontbijtbar Froh had een opknapbeurt nodig. Dit lieten ze over aan de mannen Bart en Bas. Hun expertise op het gebied van meubels en fietsen kwamen goed van pas en nu is de bakfiets er helemaal klaar voor om de goedgevulde thuiswerk boxen en borrel services af te leveren.

Bart Oonk, Hahn Werke & Restaurant de Klub
In opdracht van restaurant De Klub, werd in de werkplaats van Bart Oonk een ronde tafel ontworpen. Niet zomaar een ronde tafel, maar eentje waar je met z’n vieren aan kunt zitten én anderhalve meter afstand van elkaar kunt houden. Het tafelblad van Bart wordt ondersteund door een onderstel van Rick Hahn. De tafel staat nu in het restaurant van de Klub en kan niet wachten om gebruikt te worden.

Soundgram & Supersolid
Soundgram hielp Supersolid met het uitschrijven, produceren en opnemen van een eigen versie van ‘Oh, Dennenboom’ voor de kerstbomen campagne voor de GAMMA in 2019. Soundgram componeert muziek en heeft zijn gehele database van muziek gedeeld met de filmmakers uit Vechtclub XL zodat zij er gebruik van kunnen maken. Klik hier om de kerstbomen campagne te bekijken.

Lennart Wolfert, La Nonnette & Marjolein van Alfen
Lennart Wolfert, Manon Bijkerk en Marjolein van Alfen zijn naast huurder of deel van het Vechtclub-team ook partners van creatief cursuscentrum Urlaub. Urlaub is een creatieve werkplaats. Je kunt er leren om te illustreren, te (zeef)drukken, te schrijven en veel andere creatieve bezigheden. Klik hier om meer te lezen over Urlaub.

Studio Moan & Jordgubb
Studio Moan maakte twee sets lichtbakken voor de financiële stimulans UP:Next van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Deze twee stijlvolle elementen werden nauwkeurig met de lasersnijmachine van Jesse Nortier gemaakt.

Dit is nog maar een kleine selectie van de samenwerkingen binnen Vechtclub XL. Volg onze social mediakanalen voor alle updates en collabs. En benieuwd naar wat we nog meer in huis hebben? Hier vind je al onze huurders.