Fotografie bij Vechtclub

Bij Vechtclub hebben we ontzettend veel creatieve huurders met verschillende achtergronden. In dit blog lichten we een aantal fotografen uit van Vechtclub XL en Vechtclub Keiland. Hoog tijd om deze talenten een keer zelf in de spotlight te zetten!Verdickeme Vechtclub XL

Dick Borgers helpt bedrijven met het vertellen van verhalen en concepten door ze te vertalen naar een visuele uiting. Hij heeft een prachtig portfolio opgebouwd met namen als Vixion, Pearle, Eyewish, Vodafone, Ziggo, ABN AMRO, Mitsubishi Motors en de Politieacademie. Dick helpt ondernemers door fotografie te combineren met branding, interaction design en 3D Art. Dat levert heel veel mooie resultaten op! Benieuwd wat Verdickeme nog meer maakt? Bekijk hier zijn Instagram en websitePocket Productions Vechtclub Keiland

Linde en Melanie hebben hun krachten gebundeld in het bedrijf Pocket Productions. Melanie maakt al sinds haar studententijd prachtige foto- en videocontent. Van insta stories tot bedrijfsfotografie. Samen met Linde wordt deze content vertaalt naar goede online producten. Pocket productions bestaat nu vier jaar, denkt graag mee en staat altijd open voor nieuwe creatieve projecten! Benieuwd naar hun werk? Bekijk hier de Instagram en website van Pocket Productions.Tom Janssen Vechtclub XL

Na zijn het afronden van zijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht is Tom Janssen aan de slag gegaan als fotograaf en inmiddels geeft hij ook les op de HKU. Zijn werk varieert van architectuur tot interieur en landschap. Deze foto komt uit Parade, een serie waarin Tom het contrast heeft vastgelegd tussen uitbundige parades en het sombere Nederland. Wil je meer zien van het werk van Tom? Bekijk dan zijn Instagram of website hier.Stephanie Hoogland Vechtclub XL

In 2011 heeft Stephanie haar eigen bedrijf opgericht en sinds 2020 is ze huurder bij Vechtclub XL. Ze houdt van de interactie en gezelligheid die ontstaat tijdens de fotosessie, of dat nou nu een zakelijk portret, een bruidsreportage of een familieshoot is. Naast haar eigen bedrijf werkt Stephanie ook als franchisenemer van het bedrijf www.sgoolfotografie.nl. Zij maken door heel Nederland schoolfoto’s. Stephanie deelt graag haar kennis over fotografie met anderen, dat doet ze door middel van fotografie cursussen. Benieuwd naar meer? Bekijk hier de Instagram en website van Hoogland fotografie.Mark Prins Vechtclub XL

Mark Prins is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in Den Haag en houdt zich bezig met documentaire-, journalistieke- en architectuurfotografie. Mark is een ervaren fotograaf die goed meedenkt met de klant, maar waar ook ruimte is voor eigen creativiteit. Benieuwd naar zijn werk? Bekijk de Instagram en website van Mark.Lilian van Rooij Vechtclub XL

Lilian fotografeert het liefst mensen in hun eigen omgeving. Daar waar mensen het meest zichzelf kunnen zijn en dat levert prachtige portretten op! Lilian heeft al veel opdrachten mogen doen voor verschillende omroepen en tijdschriften. Benieuwd naar haar werk? Bekijk hier haar Instagram en website.

Benieuwd naar wat we nog meer in huis hebben? Hier kan je al onze huurders bekijken.