Podiumdorst

Ook livemuziek dorst? Kom je dorst lessen bij Podiumdorst! Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.

Vechtclub brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag of dinsdag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub muziek maken.

AGENDA
Maandag 14 juni 20:30: Combo Qazam
Maandag 28 juni 20:30: Touchstone Collective 
– Maandag 5 juli 20:30 Moonwatch
Maandag 12 juli 20:30: The World Of Dust en Kaap de goede hoop
– Dinsdag 20 juli 20:30: Skelet

Coronamaatregelen
We zijn heel blij dat we eindelijk weer iets kunnen organiseren op locatie, maar het is belangrijk dat het event voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dus dat er een maximaal aantal personen is toegestaan op 1,5 meter afstand. Neem je mondkapje mee, je krijgt vaste plekken en bij binnenkomst is er een gezondheidscheck. Daarnaast is het verplicht om je vooraf te registreren dus koop nu hier je tickets en dan zien we je hopelijk snel weer LIVE bij Vechtclub!