Art Match

Art Match
Art Match is een multidisciplinaire expositie in grote zaal van Vechtclub XL in Utrecht waar samenwerken, experimenteren en kunstenaarschap centraal staan. Deze expositie wordt ingericht door twee kunstenaars die een nieuwe samenwerking aangaan: een net afgestudeerde kunstenaar en een huurder uit Vechtclub.

Over de expositie 
We trappen de eerste editie van
Art Match af op 8 augustus met Vechtclub huurder Silvana en net afgestudeerde Product Designer Mila. Het thema van hun expositie is ‘Interactieve sessie’ en is in augustus en september elke zondag tussen 12.00 en 16.00 te zien bij Vechtclub XL.

Ontmoet de kunstenaars 
Silvana Hurtado is huurder in Keiland en is werkzaam als scenograaf en beeldend kunstenares. Mila van der Vlugt is afgestudeerd Product Designer aan de HvA. Mila en Silvana bundelden hun krachten omdat ze beide een passie hebben voor interactie en samenwerken. Ze willen interactie uitlokken en hun publiek meeslepende ervaringen laten beleven. Hun doel van deze expositie is om ervoor te zochten dat jij als toeschouwer samen werkt met de kunstenaar en op die manier onderdeel wordt van het kunstwerk.

Praktische informatie 
Eerste dag expositie: zondag 8 augustus
Tijd:
elke zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur
Periode:
begin augustus tot eind september
Locatie:
Grote zaal Vechtclub XL, Europalaan 2b 3526 KS Utrecht 

Open call
Op 5 september is er een open call. We nodigen andere kunstenaars uit om de ruimte van Vechtclub in te zetten voor een samengesteld kunstwerk. Lijkt het je leuk om mee te doen met onze expositie? Stuur dan een mailtje sturen naar
veerle@vechtclub.nl voor meer informatie.