Aankomende events bij Vechtclub

Art Match | 26 september
Art Match is een expositie waarbij een huurder van Vechtclub samen met een alumnus van de kunstopleiding de zaal ter beschikking krijgen om te experimenteren en eigen creaties te exposeren. Zondag 29 augustus a.s. presenteert kunstenaar Mila haar expo: “Amuse” en presenteert kunstenaar Silvana het experience diner “How Do You Eat” samen met gastartiest Jose Hopkins.

In de maand september vindt Art Match op twee zondagen plaats: 12 september en 26 september, beide vanaf 16:00 uur. Op zondag 12 september wordt de zaal gevuld door verschillende gastartiesten die zich hebben aangemeld via een open call. Zondag 26 september is de laatste expodag van de eerste editie van Art Match met een borrel waarin alle ontwikkelde concepten van Silvana en Mila in worden gepresenteerd en er is een enerverende performance van gastartiest Kiana Dekkers. 

Buitenbios: Nederlands Film Festival | 29 september
Woensdag 29 september toveren we de parkeerplaats van Vechtclub XL om tot een buitenbioscoop tijdens het Nederlands Film Festival. We vertonen dan de documentaire ‘The Taste of Desire’ (Engels ondertiteld). The Tase of Desire gaat over het raadsel van menselijk verlangen naar de oester. Waarom is de oester verbonden met lust en luxe. Wat maakt de oester zo verleidelijk? Zijn dit haar intrinsieke waarden of botvieren wij onze eigen verlangens op haar? En natuurlijk kun je tijdens deze film genieten van de heerlijke oesters van De Klub en een ziltig biertje van De Kromme Haring!

Première van de kinderfilm: De Club van Vijf | 29 september

De Club van Vijf is een avonturenfilm over Sinterklaas, waarbij een groep vrienden een verborgen plot over Sinterklaas ontdekken. Echter zijn er duistere krachten aan het werk die een stokje voor hun speurtocht proberen te steken. De Club van vijf is een film van een van onze huurders: Soundgram. Tickets zijn €3,50 (inclusief limonade en popcorn) en hier te koop.