Creativiteit Ontleed

Vechtclub organiseert de programmareeks Creativiteit Ontleed, waarbij er in zeven avonden ingegaan wordt op wat creativiteit is en welke waarde dit kan vertegenwoordigen. Elke avond doen we dit vanuit een andere invalshoek, waarbij relevante experts aan het woord komen en met elkaar (en publiek) in gesprek gaan.

Gezien de onzekerheid die corona-ontwikkelingen met zich meebrengt, hebben we besloten Creativiteit Ontleed voorlopig on hold te plaatsen. Niet getreurd, we komen gewoon bij je terug voor de resterende vijf razend interessante edities. Wanneer precies, dat laten we je zo gauw mogelijk weten. Stay tuned, want dit heb je nog van ons tegoed:

❏ De rol van kunst in protestbewegingen
❏ Creativiteit in innovatie en sociaal ondernemen
❏ Game Changers, spel voor sociale verandering
❏ De creatieve oplossingen in de natuur
❏ Muziek als culturele verbinder

Zien hoe het er de vorige keren aan toe ging? Bekijk de livestream van onze eerste editie – die ging over Het Creatieve Brein en Proces en Creativiteit in het Onderwijs hieronder.


Vechtclub organiseert de programmareeks Creativiteit Ontleed, waarbij er in zeven avonden ingegaan wordt op wat creativiteit is en welke waarde dit kan vertegenwoordigen. Elke avond doen we dit vanuit een andere invalshoek, waarbij relevante experts aan het woord komen en met elkaar (en publiek) in gesprek gaan.