Podiumdorst

Dit jaar hoor je verdeeld over zestien avonden waar de werelden van indie, DIY, slowcore, folk en noise zich heen bewegen aan de hand van Utrechtse en (inter)nationale acts. De volgende editie vindt plaats op maandag 4 juli. Kom langs, en koop hier je tickets!

Sinks | post-punk

Pulserende bassen en drums die doen denken aan The Jesus Lizard, de begindagen van de Cocteau Twins and Husker Du – maar dan allemaal tegelijk. Het hyperenergieke Sinks maakt post-punk om van te watertanden en is live a sight to behold. Niet te missen.

Ilsha | indie-folk

Ilsha is een project van Ilse Hamelink, dat in 2021het minialbum Dive uitbracht op Tiny Room Records. Met vijf tot in de puntjes verzorgde experimentele folksongs wist ze de aandacht te trekken van de landelijke popjournalistiek, en de met veel zorg gearrangeerde liedjes hebben een opbouw en gelaagdheid die perfect op hun plek zijn in onze mooie zaal. Voor iedereen die Sufjan Stevens, PJ Harvey en I am Oak een warm hart toedraagt.

De Podiumdorstplanning