Gezocht: barpersoneel voor Beton-T

Beton-T wordt een experimenteel stadsplein in het Merwedegebied. Het biedt ruimte voor cultuur en beweging. Voor groen en voor onderwijs. Ontspanning en experimentatie. Voor onbeperkte evenementen tot 1000 bezoekers. En het is straks te huur voor iedereen die daar gebruik van wil maken. Er verrijst ook een gloednieuwe containerbar, en daarvoor zijn we op zoek naar personeel!

Concreet is Beton-T een grote betonnen plaat van 3600m2, pal naast Vechtclub XL, die wordt omgetoverd tot het experimentele stadsplein en festivalterrein van Utrecht waar partijen, curatoren en initiatiefnemers uit de stad dagelijks een wild variërend programma kunnen organiseren. Overdag boulder je bij Beton-T tussen de bomen, werken studenten naast skaters, wisselen theater en techno elkaar af en hang je aan de bar of de buitenbios

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste, verantwoordelijke aanpakker met affiniteit voor hospitality en experiment. Je bent sociaal sterk en haalt er plezier uit om bezoekers een fantastische beleving te bezorgen. Ervaring in de horeca is natuurlijk fijn, maar we leren je ook met liefde de kneepjes van het vak aan. Daarnaast is het belangrijk dat je het fysieke horeca-werk aankan. 

Je hebt vanaf het openingsweekend op 1 juli t/m september tijd en zin om je handen uit je mouwen te steken achter en rondom de bar. Met eventueel verlenging in het najaar en de winter.

We zijn ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte.

En wat bieden wij?
Een toffe werkplek met veel ruimte voor creativiteit en om door te groeien in verantwoordelijkheid. Je staat tijdens je werk midden in de muziek, kunst, cultuur en sport. Het werk beperkt zich niet alleen tot het schenken en uitgeven van drankjes. We waarderen het enorm als je met ons meedenkt, zelf ziet waar klusjes liggen en deze oppakt. Een salaris conform CAO Nederlandse poppodia en festivals, kunnen factureren is een pré.

Reageren
Ben je enthousiast geworden om met ons te gaan knallen aankomende zomer en daarna? Je kunt tot en met vrijdag 17 juni reageren op deze vacature door een mail met korte motivatie en CV te sturen naar jonne@vechtclubxl.nl. Vragen over de vacature mogen naar hetzelfde adres.