Gezocht: bouwers voor Beton-T

Beton-T wordt een experimenteel stadsplein in het Merwedegebied. Het biedt ruimte voor cultuur en beweging. Voor groen en voor onderwijs. Ontspanning en experimentatie. Voor onbeperkte evenementen tot 1000 bezoekers. En het is straks te huur voor iedereen die daar gebruik van wil maken. En we zijn op zoek naar bouwers die ons kunnen helpen het te realiseren.

Concreet is Beton-T een grote betonnen plaat van 3600m2, pal naast Vechtclub XL, die wordt omgetoverd tot het experimentele stadsplein en festivalterrein van Utrecht waar partijen, curatoren en initiatiefnemers uit de stad dagelijks een wild variërend programma kunnen organiseren. Overdag boulder je bij Beton-T tussen de bomen, werken studenten naast skaters, wisselen theater en techno elkaar af en hang je aan de bar of de buitenbios

Wie we zoeken
Bouwers die kunnen timmeren, lassen, doeken inhangen en het leuk vinden om zelf invulling te geven aan de plannen die zijn gemaakt. Doorzetters die zelfstandig kunnen werken en blij worden van deze plek en wat we hier van willen maken: een stadsplein met o.a. modulaire blokken, twee barren, een geluidswal en meer.

Praktisch
Natuurlijk is er een dagprijs beschikbaar, die is een afhankelijk van je skills en of je eigen gereedschap kunt meenemen. We willen dit mooie project vóór 1 juli uit de grond stampen, dus we zijn specifiek op zoek naar mensen die in juni beschikbaar zijn.

Handig om te weten:
– Het is in Utrecht: Europalaan 2B
– We gaan uit van werkdagen van ongeveer 09:00 – 18:00 uur, afhankelijk van de specifieke werkzaamheden
– Wij zorgen voor een lekkere lunch

Mail je beschikbaarheid naar mirjam@vechtclub.nl. Zet daarin ook of je eigen gereedschap mee kunt nemen (denk aan schroeftollen, handgereedschap, invalzaag, etcetc.) en wat je skills zijn.

Nog vragen? Roep vooral! Je kunt mailen, maar ook even bellen of appen naar 0612380367.

Hopelijk zien we je op de plaat!

Namens team Beton-T,