Podiumdorst: 10 oktober!

Dit jaar hoor je verdeeld over zestien avonden waar de werelden van indie, DIY, slowcore, folk en noise zich heen bewegen aan de hand van Utrechtse en (inter)nationale acts. De volgende editie vindt plaats op maandag 10 oktober. Kom langs, en koop hier je tickets!

Devin Heat | folk rock

Bremenaar David Weingärtner zou in april al op Podiumdorst staan, maar werd helaas verhinderd door een coronabesmetting. Gelukkig komt Devin Heat – zoals hij op het podium heet – zijn eighties en nineties-infused liedjes alsnog over ons uitstrooien. Perfect voer voor de liefhebbers van Bruce Springsteen, Tom Petty en The War on Drugs.

The Irrational Library | poetry noise

Ooit een intieme culturele broedplaats vol platen, boeken en een barbershop, tegenwoordig vooral een bijzondere Haarlemse band. Het Nederlands-Amerikaanse The Irrational Library leunt zwaar op beat-, provo- en punkcultuur en stuwt maatschappijkritische voort met aanstekelijke ritmes en de begenadigde energie van The Minutemen en Gil Scott-Heron.

De Podiumdorstplanning