Maak kennis met De Wisselkeuken

Culinair ondernemer of al tijden op zoek naar een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien? Vanaf nu kun je bij Vechtclub gebruik maken van De Wisselkeuken, een knusse flexibele kookruimte die ideaal is voor workshops, kookexperimenten, een pop-up lunchroom en nog veel meer.

De Wisselkeuken is gevestigd in het karakteristieke Vechtclub XL-pand, pal naast de brewpub van De Kromme Haring in wat voorheen ontbijtbar Froh was. Je vind er alles wat je nodig hebt om flinke hoeveelheden heerlijkheid te creƫeren, of je nu een professionele kok bent of altijd gebruik hebt willen maken van een professionele keuken. Denk aan koelkasten, een vriezer, grillplaat, vaatwasser, bain marie, warmhoudpan, inductiekookplaten, een heetwaterketel, koffiezetapparaten, een collectie pannen, keukengerei en uitserveerservies.

Wil je de hele inventarislijst bekijken en ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Bel dan met 0624202893 of mail naar verhuur@vechtclubxl.nl.