Betonnerie: de nieuwe tweedekansmarkt in Utrecht! 

betonnerie banner, tweedehandsmarkt utrecht. tweede kans

Al begonnen aan je voorjaarsschoonmaak en je huisraad, kledingkast en vinylverzameling aan het uitpluizen? Of kun je juist niet wachten om nieuwe vintage schatten te scoren? Goed nieuws: je hoeft niet meer naar de Amsterdamse IJhallen of ergens anders buiten Utrecht af te reizen. In ons eigen ‘stadsie’ kun je vanaf 30 april elke laatste zondag van de maand naar de Betonnerie, dé tweedekansmarkt voor iedereen. 

De Betonnerie wordt de perfecte manier om op zondag te ontstressen, oude en nieuwe vrienden te ontmoeten en ook nog eens je huisraad te verduurzamen Plus: we bieden niet alleen een platform voor tweedehands spullen, maar stimuleren ook ontmoeting en verbinding tussen mensen uit verschillende wijken en culturen en hopen bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde lokale economie! 

Tweede leven

De Betonnerie wordt gehouden op Beton-T, het nieuwe, experimentele stadsplein van Utrecht. Van kleding en meubels tot planten en upcycled producten: met z’n allen creëren we een tweede leven voor vintage schatten die voor anderen ‘rotzooi’ zijn geworden. Het wordt een knusse, laagdrempelige en lokale markt waar iedereen welkom is. Je kunt komen om net die ene unieke lp of jarenzestiglamp te scoren of om gewoon heerlijk bij te kletsen met goede koffie. Iedereen die producten een tweede kans wil geven, kan spullen aanbieden, zowel particulieren als groene, grotere namen.

Vlooienmarkt-plus

Naast al het moois dat je kunt scoren of verkopen, is er ook goede muziek, en zijn er volop hapjes en drankjes, verzorgd door creatieve horeca-ondernemers. Plus: hebben ook een aanvullend programma, waarbij we je laten zien hoe makkelijk (en vooral leuk) het is om te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan een repair café, of een DIY fietsenmakerij. 

Locatie: Beton-T, Europalaan 2B (3526KS, Utrecht).
Markttijden: tussen 11.00 en 17.00 uur (opbouwen vanaf 10.00 uur).
Aantal stands: 80-200.
Verwachte bezoekers: ongeveer 1.000 op een marktdag.
De selectie: we maken een selectie waarbij we zoeken naar de perfecte mix tussen vaste en wisselende standhouders. Hoe leuker en creatiever de stand, hoe meer kans dat we (meerdere data) met je samen willen werken.

Vul het formulier in, en we nemen zsm contact met je op.

Nog vragen? Mail ze naar amber@vechtclub.nl!