Gratis
Muziek
Beton-T
20 apr 2024
17:00 - 22:00

Studio-T: Rhythm

De 90’s House ervaring keert terug naar Utrecht
Duik op 20 april van 17:00 tot 22:00 uur met ons in de wereld van 90's House bij Studio-T, waar Rhythm een onvergetelijke avond organiseert, in samenwerking met STAD Utrecht.

Verlang je naar meer op de dansvloer?
Ken je dat gevoel van opwinding voor een House-feest, klaar om helemaal los te gaan, te springen en te dansen, maar dat de realiteit anders blijkt? De muziek is niet wat je hoopte, de locatie inspireert niet en die euforie waar je naar verlangde blijft uit. Voor ons heel herkenbaar.

Herbeleef de magie van 90’s House met Rhythm
Rhythm brengt daarom de essentie van de 90's House-feesten terug, voor een ervaring die voelt als een tijdreis naar een authentiek feest in 1993.

Met onze zorgvuldig geselecteerde House, Progressive House, Hard-House en Trance, allemaal met die kenmerkende 90’s sound en veel melodie, garanderen we van begin tot eind een avond vol euforie, vreugde en hoge energie. Onze missie? Jouw verwachtingen overtreffen en je met een 'WOW'-gevoel naar huis laten gaan.

Wat brengt de avond?

  • Nedir Nadir: 17:00-18:30
  • Joey Maarse: 18:30-20:00
  • Rhythm Soundsystem: 20:00-22:00 (Bram.V B2B Gabriël Coljee)
  • T.B.A

Toegang: gratis

Stap op 20 april met Rhythm terug in de tijd
Met gratis toegang op 20 april nodigen we je samen met STAD-Utrecht uit voor een avond vol 90’s House en piekende energie, waar stilstaan simpelweg geen optie is. Grijp deze unieke kans en reis met ons terug naar het hart van een authentiek 90’s Housefeest.

Zin in nog meer actie vóór het feest?
En als je zin hebt in nog meer actie vóór het feest, brengt STAD-Utrecht Disco Apenkooien terug naar Utrecht!

Van 14:00 tot 17:00 kun je genieten van een moderne twist op het klassieke apenkooien, compleet met dj en de kans om mooie prijzen te winnen, zoals een karaokebooth bij Duke of Tokyo, minigolfen of bowlen voor je hele team. Geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar en met gratis entree. Meld je hier aan via het aanmeldformulier.

VECHTCLUB - Rhythm logo full color met info@2x (1)