Agnes Loonstra- illustratie en animatie

animatie, illustratie, muziek

Agnes Loonstra

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: D1.3

Agnes Loonstra (1987) is een freelance illustrator en animator uit Utrecht, Nederland.

 

Sinds 2012 is ze werkzaam voor een breed scala aan opdrachtgevers en houdt ze haar atelier in de Vechtclub XL, een hotspot voor Utrechtse ontwerpers.

Van redactionele illustraties, geboortekaartjes en raam- en muurstickers tot albumhoezen, educatieve illustraties en animaties: haar werk blijft altijd herkenbaar door haar eigenzinnige handschrift.

Soms serieus, maar vaak luchtig zet Agnes haar vergrootglas op de dingen die het leven juist zo leuk maken. Met een sfeervol kleurenpalet en een georganiseerde, speelse stijl vertaalt ze ieder onderwerp naar een treffend beeld.

Naast illustrator is Agnes ook muzikante, afgestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht. Sinds 2008 is ze betrokken bij muziekschool ‘Het Klooster’ te Woerden als zangdocente en koorleidster. Daarnaast zingt ze in de nu-folkband ‘Wooden Soldiers’ en als lage alt in de retro-act ‘Charmony’.

Geselecteerde klanten:
Jamie Magazine, de Volkskrant, Ouders van Nu, Charlie Magazine (BE), Noordhoff Uitgevers Grannies Finest Magazine, KLM, Qizini, Wendy Magazine, Het Parool, Hard//Hoofd en De Dakhaas.

agnesloonstra-vechtclubxl

agnesloonstra-vechtclubxl2

agnesloonstra-vechtclubxl3