Cargoguide

softwareontwikkeling en internetdiensten

Cargoguide International B.V.

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: A2.2

Wij geloven dat het ‘freight forwarding’ proces transparant, neutraal en binnen een eerlijke markt moet verlopen.
Onze missie is om krachtige software te maken die wereldwijd ‘freight forwarding’ vereenvoudigt en stimuleert.

 

 

Onze service helpt (inter)nationale ‘freight forwarder’, bij het vinden van de beste vrachttarieven voor het vervoeren van goederen. Cargoguide biedt gebruikers van de software neutrale vergelijkingen van de meest recente tarieven per route en eenvoudig beheer van aanvraag tot boeking.

Cargoguide, in 2003 opgericht door Jorre en Iwert Cobelens in Nederland, introduceerde Cargo Office als de eerste onafhankelijk beheerde wereldwijde oplossing met een vooraf ingevulde tarievendatabase voor luchtvracht. Cargoguide is momenteel actief in 84+ landen en publiceert lucht- en zeevrachttarieven voor duizenden klanten over de hele wereld, van kleine expediteurs tot grote multinationals.

Sinds 2017 maakt Cargoguide deel uit van WiseTech Global, een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van softwareoplossingen voor de wereldwijde logistieke uitvoeringsindustrie. Onze klanten omvatten 12.000 van ’s werelds logistieke bedrijven in 130 landen, waaronder 38 van de top 50 wereldwijde ‘third party’ logistieke dienstverleners en 25 van de 25 grootste wereldwijde expediteurs.

Ben je geïnteresseerd in mogelijke vacatures bij Cargoguide en wil je meer weten? Bezoek onze website.

cargoguide_office_01cargoguide_office_02