Daniela’s Handmade Ceramics

keramiek, productontwerp

Daniela Schoorl

Vechtclub Keiland

E-mail

Website

Ruimte: W12

Daniela is nieuwsgierig en houdt ervan om verschillende creatieve middelen te ontdekken. 3,5 jaar geleden nam ze daarom een keramiekcursus (bij Vechtclub) en sindsdien is ze alleen nog maar meer van klei gaan houden.

Al vrij snel begon ze meer dan alleen espressokopjes en kleine borden te maken. Wat volgde was een reeks probeersels aan sieraden zoals oorbellen en kettingen. De combinatie van boetseren en schilderen met glazuur voelde als een perfecte combinatie van haar verschillende hobbies.

Afgelopen juni lanceerde Daniela haar eerste oorbellenserie “Rocky Roads”, geïnspireerd door de verschillende maanachtige landschappen die ze heeft bezocht. Ondertussen is de collectie aangevuld met haarclips en sieradenbordjes. In de toekomst zal haar werk ook uit andere stukken bestaan.

Via haar Instagram-pagina deelt ze graag haar werkproces, van boetseren en draaien tot het glazuren. Neem gerust een kijkje! Aan een eigen website wordt momenteel druk gewerkt. Ondertussen kun je via haar Instagram-pagina en e-mail bij haar terecht voor vragen en aankopen.