Dial M

communicatie, marketing

Marjolein van Alfen

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: D 2.2

Initiatieven om (on)gewone plekken of zaken uit te lichten door hun verhaal i.s.m. creatieve makers in beeld te brengen.

 

Samen met Nynke van Spiegel werk ik als conceptuele verhalenverteller. We worden gevraagd door organisaties, bedrijven, gebieden of merken om hun rode draad op te graven en in beeld te brengen. We brengen deze verhalen aan het licht bij het juiste publiek op een multidisciplinaire manier. Bij het maakproces betrekken we kunstenaars, ontwerpers, fotografen, muzikanten en andere creatieven uit ons uitgebreide netwerk. Daarmee realiseren we een bijzonder, inspirerend en opvallend visitekaartje voor onze opdrachtgever, bijvoorbeeld met een documentaire, podcast, muurschildering of nieuwe organisatievisie.

Ik wil laten zien hoe mooi de wereld is. Mij vallen onopvallende details op of ik zie schoonheid in wat anderen niet meer signaleren. Ik graaf graag de mooie verhalen achter gesloten deuren op en wil die verhalen vervolgens aan iedereen vertellen. Ik denk dat je trotser bent op je omgeving als je er meer kennis van hebt. Ik kan ten alle tijden inspiratie putten uit het grote geheugenpaleis in mijn hoofd. Ik initieer projecten of geef concepten vorm voor organisaties, altijd om door middel van kunst meer zichtbaarheid te genereren.