Hahn Werke

Meubels, ontwerper

Rick Hahn

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: F1.18

Hahn Werke voert ontwerp-, engineering- en fabricageprojecten op maat uit in verschillende industrieën, van (klassieke) auto’s tot architectonische schaalmodellen tot detailhandel.

 

Rick Hahn is de oprichter van Hahn Werke. Hij groeide op in een omgeving van waar auto’s centraal stonden, op zeer jonge leeftijd was er al interesse in klassieke auto’s en old-school technologie. Een logische stap was daarom ook het starten van de studie Industrial Design op de Universiteit van Twente. Waar hij zijn vaardigheid van tekenen en handarbeid kon beoefenen.

In 2010 besloot Rick te stoppen met zijn studie en te gaan werken bij een restauratiebedrijf van Aston Martin hier in Nederland. Daar begon hij al snel met het ontwerpen van onderdelen voor speciale projectauto’s. Nadat hij honderden onderdelen had gemaakt (waaronder chassisonderdelen, lasmallen, remsysteemonderdelen, airconditioningsystemen en verschillende interieuronderdelen), besloot hij in 2014 het bedrijf te verlaten en werkte hij aan verschillende eigen projecten nog voordat hij Hahn Werke startte in 2015. Begin 2017 besloot Rick zich te vestigen in het bouwen van meubels en doet dat sindsdien.

Design. Engineering. Fabrication.