Moodo interieurontwerp

Ontwerpen met de natuur

Laura Vaessen

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: Vechtclub XL - D1.2

Moodo creëert duurzame interieurs waarin mensen in contact staan met de natuur. Dat doen we vanuit de principes van biophilic design. Biophilic design = ontwerpen met de natuur

 

Daarbij kijken we niet alleen esthetisch naar een ruimte, maar ook naar hoe we het welzijn in body en mind kunnen verbeteren.

‘Creating healthy and happy spaces’

De natuurlijke elementen in onze designs zijn goed voor je gezondheid, zorgen voor minder stress, betere cognitieve functies en creativiteit en een verhoogde productiviteit. Healthy, door het gebruik van gezonde, duurzame en natuurlijke materialen en happy, omdat je je verbonden voelt met je omgeving en de materialen en producten die we gebruiken zo min mogelijk belastend zijn voor mens, dier en milieu.

Wij zijn Laura Vaessen en Janneke Smulders, eigenaren van Moodo interieurontwerp en houden van natuur! Na onze creatieve studie hebben we jarenlang als ontwerper gewerkt in het bedrijfsleven. Begin 2019 bundelen we onze krachten, want we hebben dezelfde visie: ‘Creating healthy and happy spaces’. We werken op twee locaties: Janneke in Nijmegen en Laura in de VechtclubXL.