Wrik+Fier

creatief zakelijke dienstverlening, grafisch ontwerp, interactief ontwerp, webdesign

Wilma Nekeman

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: C1.5

Wrik+fier ontwerpt en realiseert zowel online als offline communicatiemiddelen. Ze ontwerpen en realiseren gebruiksvriendelijke websites: klein of groot, infographics, (e)magazines, (online) jaarverslagen en (digitale) nieuwsbrieven.
Ze werken voornamelijk voor organisaties met een maatschappelijke signatuur en bedrijven in de dienstensector. Ze zijn no-nonsense, vindingrijk, origineel, enthousiast, vrolijk, fier, vriendelijk, analytisch, benieuwd, ontvankelijk, to the point, exact, zorgvuldig, betrouwbaar en snel!

 

De basis van Wrik + Fier bestaat uit vakmensen in de disciplines ontwerp (interactie-en webdesign en grafisch ontwerp), projectmanagement en technische realisatie van websites. Wrik + Fier heeft op alle deelgebieden specialisten beschikbaar die het team aanvullen en versterken. Dit leidt tot gedegen en hoogwaardige ontwerp-oplossingen waar creativiteit en functionaliteit in evenwicht zijn. Er wordt gewerkt met de bekende opensource CMS-en zoals o.a. WordPress en Drupal zodat het voor klanten eenvoudig is om zelf de website te kunnen onderhouden. Wrik + Fier werkt met plezier en met een groot enthousiasme aan die projecten, die bijdragen aan een prettige en zinvolle samenleving. Daarom hebben veel maatschappelijke organisaties hun weg naar Wrik + Fier inmiddels gevonden.

Op papier of digitaal, ze vinden dat aan de basis een goed concept moet staan. In elke beslissing staat het uiteindelijke gebruik én de gebruiker van het gekozen medium centraal. En natuurlijk gaat Wrik + Fier voor een oplossing waarbij drukwerk en websites elkaar ontmoeten en versterken. Onderscheidend design is hun kracht.
Ze werkten eerder voor: Wereld Natuur Fonds, Rijkswaterstaat, KWF Kankerbestrijding, Universiteit Utrecht, GroenLinks, SenterNovem, RutgersWPF, Brabants Landschap, Bureau Toerisme Utrecht, Het Lab Utrecht en vele anderen.