Zut Alors | Nynke van Spiegel

tekst, taal en media

Nynke van Spiegel

Vechtclub XL

E-mail

Website

Ruimte: D1.5

Verhalen kunnen op zoveel verschillende manieren verteld worden. Als journalist schrijf ik ze vaak op, maar ik maak er ook online tv-producties van en breng ze op een podium. De keus van het medium hangt af van het verhaal.

 

Nynke van Spiegel - Zut Alors

In mijn projecten ga ik op zoek naar gezichten achter cijfers en façades, persoonlijke verhalen achter projecten en producties. Om te inspireren, mechanismen te ontleden en kennis te delen.

Nynke van Spiegel - Zut Alors

Mijn werkzaamheden zijn divers. Als journalist schrijf ik regelmatig artikelen voor tijdschriften en krantenbijlagen, vaak over cultuur- en maatschappij gerelateerde onderwerpen. Ik maak online tv-producties in reportagestijl.

Nynke van Spiegel - Zut Alors - Pecha Kucha Utrecht

Vier keer per jaar organiseer ik PechaKucha Night Utrecht en aanverwante producties. Daarnaast ben ik samen met mijn organisatiepartner bezig een platform op te zetten waarop we creatief Utrecht een podium geven. En dan ben ik vast nog iets vergeten. Ik haal veel energie uit het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten. En daar ben ik dan ook voornamelijk mee bezig.

journalist, media, pechakucha, podiumproducties, schrijven