Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden! Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland.

Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 
Contact huren

Een ruimte voor vergaderingen of evenementen huren?
In het menu hier aan de linkerkant vind je al onze ruimtes die je kunt huren. Voor meer informatie hierover check dan ons uitgebreide verhuurboek of de verhuurpagina met alle huurmogelijkheden. Iets gevonden wat schikt en wil je meteen een plekje reserveren of wil je meer info, stuur gerust een mailtje naar verhuur@vechtclub.nl.

Huurder worden bij Vechtclub?
Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Aanmelden hiervoor kan via dit aanmeldformulier, dan nemen wij contact met je op.

Adres:
Vechtclub XL: Europalaan 2B | 3526 KS Utrecht
Vechtclub Keiland: Marco Pololaan 17 | 3526 GA Utrecht

Wil je weten waar Vechtclub XL en Vechtclub Keiland is of wil je langskomen? Je kunt op afspraak terecht bij ons en onze huurders.