Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden! Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland.

Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

We zijn momenteel bij Vechtclub XL 100% verhuurd maar op onze nieuwe locatie, Vechtclub Keiland, zijn nog studio’s beschikbaar! Heb je interesse? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.

XB1A6693

Bij het selecteren van onze huurders letten we op de volgende eigenschappen:

  • Je vakgebied is te bestempelen als een toegepast creatief beroep of is hieraan ondersteunend.
  • Je bent gemotiveerd om samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers waaronder huurders van Vechtclub XL en staat open voor de integratie van verschillende disciplines.
  • Je neemt met je bedrijf actief deel aan het economisch verkeer en voorziet jezelf grotendeels in je levensbehoefte vanuit de in Vechtclub XL gevestigde onderneming (dus géén amateurs en hobbyisten).

Bovendien streven we naar een gevarieerde huurderssamenstelling en richten we ons op:

  • Diversiteit in disciplines binnen de creatieve industrie
  • Diversiteit in segmenten binnen de creatieve industrie (starters en gevestigde bedrijven)
  • Het bewerkstelligen van een waardeketen: De weg die een (creatief) product aflegt  — van het bedenken naar het maken, naar het verspreiden onder publiek of afzetmarkt — dient zo volledig mogelijk afgelegd te kunnen worden binnen Vechtclub XL.

Interesse? Vul onze vragenlijst voor nieuwe huurders in!