Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar. Heb je interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden!

Aanmelden voor de vaste verhuur kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Catering bij Vechtclub XL

Voor de catering werken wij samen met ons geliefde buurrestaurant ‘De Klub’. Lisa (gastvrouw) & Jasper (chef-kok) vormen De Klub samen met hun gasten, het personeel, de leveranciers en iedereen die aan komt waaien.

Met hen delen ze hun smaak, aandacht en gevoel voor stijl die zich niet alleen uiten in pure ingrediënten en wijnen, maar ook in het interieur en bijvoorbeeld het keramische servies van Suzan Becking – een van de vele huurders van Vechtclub XL die op hun eigen manier bijdragen aan De Klub. Het eten van De Klub is gebaseerd op de klassieke Europese keuken met Aziatische en Scandinavische invloeden. De groenten die worden geserveerd komen voornameljk uit de moestuin op de parkeerplaats van Vechtclub XL.

Elke week is er een nieuw menu waarin zoveel mogelijk seizoensgebonden en duurzame producten worden verwerkt. De ontvangst getuigt van ouderwets en vanzelfsprekend gastmanschap. Wat De Klub vooral onderscheidt is het Klubgevoel: in De Klub ben je uit en thuis, thuis en uit.

Download de PDF met arrangementen en prijzen.

Interesse? Mail voor meer informatie en reservering van een ruimte met catering naar verhuur@vechtclubxl.nl.

Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (los van verhuur) kan via www.deklub.nl.