Bij Vechtclub XL en Vechtclub Keiland kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken. Ook zijn er vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten beschikbaar.

Interesse in het huren van zo’n ruimte? Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Verhuurboek met alle huurmogelijkheden!

Voor een dagdeel een werkplaats of apparatuur huren? Dat kan tegenwoordig ook in De Creatiehallen, het nieuwe fablab in Vechtclub Keiland. Aanmelden voor een vaste ruimte kan via dit inschrijfformulier. Liever onderhuren? Dat kan via dit formulier!

 

Wil je meer weten over onze creatieve broedplaats Vechtclub XL? Wij bieden rondleidingen aan! Voorafgaand, als onderbreking van je evenement of er na. Uiteraard kan je de rondleiding ook los bij ons boeken.

Tijdens de rondleiding vertellen we meer over de geschiedenis van Vechtclub XL, het gebied waarin we ons bevinden, onze visie, het gebouw en de huurders. We nemen een kijkje in hun studio’s en huurders vertellen meer over hun werk.

Een rondleiding duurt circa 60 minuten en kost € 75,- excl. btw (maximaal 20 personen per rondleiding).

 

Interesse? Mail voor meer informatie en reservering van een ruimte met catering naar verhuur@vechtclubxl.nl. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (los van verhuur) kan via www.deklub.nl.